Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam nazywam sie Alan Dec mam 14 lat bardzo lubie policje i wasz serwer chciałbym dostac sie bardzo do policij moze mnie przyjmiecie jestem mlody moze mnie przyjmiecie Pozdrawiam
Witam , mam na imie Michał ,mam 15 lat i bardzo chciałbym dołączyć do tej frakcji (Policja) . Umiem odgrywać akcje RP i bardzo chciałbym sie dostać do policji ,Pozdro
Witam mam na imię Jakub mam 16 lat i chciałbym zasilić skład Funkcjonariuszy Policji na tym serwerze,Akcje RP odgrywam myślę że bardzo dobrze i dlatego chciałby przyłączyć się do Policji.
Witam, Mam na imię Dominik, mam 15 Lat. Chciałbym Dołączyć do Frakcji "Policja". Jestem na wielu serwerach w tej frakcji, Potrafię odgrywać Akcje RP. Umiem się Dogadać z innymi Graczami, i podejmuje rozsądne decyzje.
Imię: Dominik
Czas Gry na Serwerze: 2 Dni,
Krótki Opis: Na Wielu Serwerach Jestem w "Policji". Potrafię dogadać się z innymi. Podejmuje także rozsądne decyzje..
Mam Większe DOŚWIADCZENIE związane z tą Frakcją, ^^
Pozdrawiam,
Nick: Przemox
Login: Przemox
W związku z ogłoszeniem naboru do Pańskiej frakcji chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko Posterunkowego Policji. Nazywam się Przemek, mam 13lat. Jeśli ktoś komuś dokucza, to musi wiedzieć, że będzie się musiał liczyć z konsekwencjami. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Staram się zwalczać wszystkie przeszkody stojące mi na drodze do upragnionego celu. Nie lubię krytyki lecz chętnie słucham pochwał pod swoim adresem bowiem sprawia mi to wiele satysfakcji i radości. Angażuję się w każde powierzone mi zadanie i staram się wykonać jak najlepiej. Jestem tolerancyjny i lojalny wobec swoich przyjaciół i ludzi nieznajomych. Potrafię uczyć się na własnych życiowych błędach. Posiadam własne zdanie oraz cenię ludzi którzy je posiadają. Nie znoszę obłudy, prowizorki i bylejakości. Moje doświadczenie pozwoli mi na szybsze opanowanie materiału jaki potrzebny jest aby pracować w Policji.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Z poważaniem Przemox
Witam Mam na Imie Wiktor, mam 13 lat. Chciałbym dołączyć do Frakcji Policji . Duzo wiem odnosnie tej pracy jestem na większości serwerów W Tej Frakcji. Oraz Moje decyzje są rozsądne.
Imie: Wiktor
Nick: HaraBarda
Wiadomość dodana po 13 min 53 s:
itam Mam na Imie Wiktor, mam 13 lat. Chciałbym dołączyć do Frakcji Policji . Duzo wiem odnosnie tej pracy jestem na większości serwerów W Tej Frakcji. Oraz Moje decyzje są rozsądne.
Imie: Wiktor
Nick: HaraBarda
Opis^^: Jestem osobą zazwyczaj spokojną jak i koleżeńską . Lubie pracować w grupie.
PODRAWIAM
Cześć Jestem Piotrek nick w grze Lamb0 bardzo bym chciał dołączyć do Frakcji SAPD-Policji .Mam 12 Lat dużo umiem z Policji .Proszę o dodanie mnie ortografie mam dobrą i Mogę się przydać w Frakcji SAPD-Policji.???
Witam jestem bardzo młody i lubie policje i wasz serwer chciałbym dostać się do frankcji ''Policja''. Nick: Merder
Twoje zainteresowania:Moim zainteresowaniem jest straż pożarna
Jesteś członkiem OSP w realu? Nie
Jesteś ogarnięty? Jestem ogarniętym
Posiadasz Team Speak 3? Nie
Jestem bardzo doświadczonym, szczęśliwym,nie przeklinam.Bardzo jestem zainteresowany Policją.
Ostatnio edytowany przez Merder (2017-01-24 13:35:53)
Witam nazywam się Kuba mam 13 lat bardzo lubię prace jako Policjant i wasz serwer i jak bym się do Frakcji Policja to bym był bardzo szczęśliwy ..
Nick : XaroN
Twoje Zainteresowanie ; Moim zainteresowaniem jest policja .
Jesteś członkiem Policji w realu : nie
Jesteś ogarnięty : Oczywiście
Posiadasz Team Speak 3?: Tak oraz mumble i Skype
Jestem bardzo zainteresowany ta frakcją bardzo sie interesuje policja to gonienie innych graczy sprawdzanie ich to jest coś mam nadzieje że dostanę się do Frakcji ....
Pozdrawiam : XaroN
Witam nazywam sie Marek i mam 13 lat. Bardzo interesuje mnie policja. Niedawno odkryłem wasz serwer i byłem zachwycony. Chciałbym dostąpić w szeregi policji. Akcje RP świetnie odgrywam.
Kontakt: TS3
Nick w grze: Marek Kowalski
Czas na serwerze: 2 dni
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 745.23 kB (Maksimum: 870.84 kB) ]