Nie jesteś zalogowany na forum.
Generał brygadier
-Karol [INSTRUKTOR]
Nadbrygadier
-StillBar [DOWÓDCA/INSTRUKTOR]
Starszy Brygadier
-
Brygadier
-
Młodszy Brygadier
-Patryk998 [Z-CA DOWÓDCY/INSTRUKTOR]
Starszy Kapitan
-
Kapitan
-
Młodszy Kapitan
-
Aspirant Sztabowy
-
Starszy Aspirant
-
Aspirant
-
Młodszy Aspirant
-
Starszy Ogniomistrz
-
Ogniomistrz
-
Młodszy Ogniomistrz
-
Starszy Sekcyjny
-
Sekcyjny
-Radomski
Starszy Strażak
-Lukasz
Strażak
-CarmelTube19
-FantA
-Janusz3k
Witam mam na imię Szymon mam lat 16 bardzo chciałbym wstąpić do straży pożarne i pomugł bym im w wypadkach i różnych takich sprawach
pozdrawiam:Pyra12
Wiadomość dodana po 2 h 53 min 33 s:
Witam mam na imię Szymon chciałbym wstąpici w szeregi strazy pozarnej pozdrawjam Pyra12
siema nazywam się bartosz ma 15 lat chodzę do 2 liceu lubie pracować w grupach szcegulnie w takich grach jak np mta i cs go. moim hooby jest straż pożarna chciał bym być w przysłości strażakiem. Jestem w naprawde bramkarzem i lubie uprawiać rużne sporty muj nic to loki10. Sory że tak mało napisałem xd.
Witam mam na imię Kamil mam lat 19 ,interesuję się Strażą Pożarną , należę do OSP.W przyszłości chciałbym być zawodowym strażakiem.A tutaj w grze chciałbym być jednym z nich i mam nadzieję ,że się uda.Dziękuje i pozdrawiam
cześć nazywam się Krystian mam 15 lat i interesuje się JRG oglądałem filmy o JRG.
mój nick to krystiano mam nadzeje że mnie dodacie poniewaz nie przeklinam i będe pomagał innym w potrzwebie np wypadku .
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 630.15 kB (Maksimum: 715.9 kB) ]