Nie jesteś zalogowany na forum.
Serdecznie zapraszamy do rekrutacji chętne osoby zgłaszają się w poście wpisując:
- Imię i nazwisko
- Opis siebie
Czekać na przyjęcie do rekrutacji
Mateusz Przybylski
16
Mati485
Mieszkam w Łodzi, jestem członkiem MDP OSP Kania Góra (tam mam działkę, żeby być w MDP nie trzeba mieć w tej miejscowości stałego miejsca zamieszkania xd). Na wielu innych serwerach MTA jak i SAMP byłem w straży pożarnej, ale stwierdziłem, że w końcu trzeba spróbować czegoś innego więc piszę to podanie
Maciej Neumann
16 lat
Maciex
Pochodzę z Pleszewa w wieku 15 lat zacząłem interesować sie medycyną teraz aktualnie pracuje jako pielengniarz w Szpitalu za 2 lata zaczne prace jako Ratownik medyczny. Znam sie Dobrze na medycynie.
Dziękuje ja przeczytanie Mam nadzieje ze uda mi sie dostać do Ratownictwa medycznego.Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Maciex (2016-08-22 14:25:28)
Kacper Góżywski
14 lat
Loleqpl
Co prawda jestem młody ale bardzo interesuje się ratownictwem medycznym znam się ogólnie na sprzęcie ratownictwa i posiadam podstawową wiedzę medyczną. Mieszkam w Łodzi i mam zamiar zapisać się do hopru.
Od dawna szukam serwerów na których jest wszystko dobrze odwzorowane i w końcu znalazłem.
Dlatego też proszę o przeczytanie i rozpatrzenie przyjęcia mnie do ratownictwa medycznego.
Michał Grabarczyk
15
Michauu
Mieszkam w Rogoźnie ,koło Poznania,przez 3 lata uczęszczałem do MDP ,nauczyłem sie tam pierwszej pomocy i wielu innych rzeczy i mama nadzieje ze moje podanie zostanie przyjęte
Wymagania:
-Kultura osobista: Jest
-Wiek +14 lat (możliwe wyjątki): Jest, mam 16.
-Doświadczenie: Jest, mój tata jest w PSP Warszawa.
-Umiejętność pracy w grupie: Jest, chodzę do OSP jako młodszy strażak. [dblpt])
-Ortografia i interpunkcja: Jest, chyba na najwyższym poziomie.
Nick z gry: Bartosz11211
-Parę Krótkich Słów o Mnie:
Cześć, nazywam się Bartosz Czerwiński, mam 16 lat i mieszkam w Warszawie, mój tata pracuje w Państwowej Straży Pożarnej w Warszawie. Ja chodzę do grupy "Starszych Młodzików" czyli inaczej "Młodszych Strażaków" w OSP Warszawa, spotykam się tam ze strażakami itd.
To na tyle z mojego podania, Proszę o jego Pozytywne Rozpatrzenie,
Pozdrawiam, Bartosz11211
Wymagania:
-Kultura osobista: Jest
-Wiek +14 lat (możliwe wyjątki): Jest, mam 16.
-Doświadczenie: Jest, mój tata jest w PSP Warszawa.
-Umiejętność pracy w grupie: Jest, chodzę do OSP jako młodszy strażak. [dblpt])
-Ortografia i interpunkcja: Jest, chyba na najwyższym poziomie.
Nick z gry: Bartosz11211
-Parę Krótkich Słów o Mnie:
Cześć, nazywam się Bartosz Czerwiński, mam 16 lat i mieszkam w Warszawie, mój tata pracuje w Państwowej Straży Pożarnej w Warszawie. Ja chodzę do grupy "Starszych Młodzików" czyli inaczej "Młodszych Strażaków" w OSP Warszawa, spotykam się tam ze strażakami itd.
To na tyle z mojego podania, Proszę o jego Pozytywne Rozpatrzenie,
Pozdrawiam, Bartosz11211
Witam.
Mam na imię Adam Balcerowicz.
13 lat .
FIFA\
Jestem dość miłą osoba umiem pracować w grupie i lubie poznawać nowe osoby zawsze chciałem zostać aktorem lub mundurowym. Wiem że to co teraz napisze ma małe znaczeni ale mój brat od niedawna pracuje w CBŚ czyli Centralne Biuro Śledcze.
mam nadzieje że dostane się do ratownicta medycznego na serwerze Polski Serwer Służb Ratowniczych.
- Imię i nazwisko:Patryk Kępa
- Nick z gry :Ghost
- Opis siebie:Lubię piłkę,muzykę i służby mundurowe. Jestem ogarnięty umiem pomagać innym i grać w zespole. Myślę że się nadam do tej frakcji ponieważ lubię pomagać innym.
Witam
Mam Na imię Maciek
mam 13 lat
Mój nick to LittleBoyPL
Jestem miłą sympatyczną spokojną osobą Lubie Ratownictwo Medycyne i Zamieżam pójsc na nią w przyszłości i mam nadzieje że zostane medykiem na tym serwerze
Pisal Maciek
Mateusz Sędyka
22 lata
matys1994
Witam znam się na pierwszej pomocy oraz mam prawo jazdy Kat.B jestem bardzo życzliwy i uprzejmy mieszkam w Tarnobrzegu od urodzenia.
PS.proszę o pozytywną weryfikację
Wojciech Sak
14 lat
Mieszkam w Krakowie i chciałbym przystąpić do szeregów pogotowia ratunkowego ponieważ lubię ratować ludzi.:)
Mateusz krol
13
matrix97pl
Pochodze z Szczecina interesuje się ratownictwem od 3 lat nie mam długo MTA byłem 5 razy w Jrg 1 więc pomyślałem żeby pomyśleć o ratownictwie medycznym jestem ogarniętym graczem i zależy mi na tej frakcji
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 808.52 kB (Maksimum: 959.99 kB) ]